Kinderfeestjes!!!!!

Bij ons kan je de leukste kinderfeestjes organiseren. Een hele middag boordevol met activiteiten en veel dieren natuurlijk.
Lees meer!

Boerderij Nieuws

Op onze grote boerderij gebeurt er veel. Er gebeuren een hoop leuke dingen zoals geboortes van allerlei dieren. We proberen je hier zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle geboortes en alle andere dingen!
Lees meer>>

Kinderfeestje

Voor een onvergetelijk kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres! Onze boerderij staat in het pittoreske plaatsje Appeltern (Gelderland). Ons ruime aanbod aan activiteiten met dieren, maakt ieder kinderfeestje tot een waar spektakel.

Inmiddels hebben wij al jarenlang ervaring met het organiseren van kinderfeestjes en weten daardoor precies wat kinderen leuk vinden. Voor kinderen van verschillende leeftijden hebben wij een grote diversiteit aan activiteiten ontwikkeld, waarbij de omgang met bijzondere dieren centraal staat. Deskundige begeleiders weten ieder kinderfeest voor zowel de kinderen als de dieren uiterst plezierig te laten verlopen.

Tijdens een kinderfeestje kunt u bij ons onder andere kameel rijden, dieren knuffelen, een spannende caviarace houden, een safari houden, schwientje tikken en nog veel meer. Bekijk gerust het volledige aanbod van activiteiten op deze website.

Mocht u vragen hebben of graag een advies ontvangen voor het organiseren van een kinderfeestje, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door ons te bellen, e-mailen of het contactformulier in te vullen.

Hopelijk zien we u snel op onze mooie boerderij in het land van Maas en Waal!

 caviarace 1         ezelritjes

   Foto's i phone Bert 219

Leuke activiteiten voor een kinderfeestje zijn:

Ponyritjes 
 

Ezelritjes

Ringsteken op een kameel

Ontmoeting met een ara of sneeuwuil 

              

Volg ons op:

Bel mij terug [!]

    Uw naam (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Onze keurmerken


    Zoönosen verantwoord bedrijf


    Aequor erkend leerbedrijf

    Meld je aan op onze nieuwsbrief